Dolgozunk a Best of Vinyl válogatás kiadásán ! jelenleg még próbáljuk az anyagi forrásokat előteremteni és ha sikerül még 2023 vége felé megjelenik !

Cikk rólunk a Lokál újságban ! klikk ide !

Fellépések :

2022.08.06.  19-órakor Regéc Látogatóközpont Rendezvénykert

2018.03.31.  Tiszatenyő  Sport Csarnok – Polip Disco Retro Party

2018.04.07.  Paks   – Premier Disco Retro Party

2017.08.31.

Nagyon sokan kérdezik email-ben illetve facebook-on hogy miért nem készülnek új Digital Scream dalok. Nos, készül sok minden és a sok sok év alatt míg nemigazán tevékenykedtünk hatalmas mennyiségű ötlet halmaz keletkezett amit nem egyszerű leválogatni mi maradjon meg belőle. Ezt kb úgy kell elképzelni mint ahogy anno csinálta Dieter Bohlen a Modern Talking  lemezeket: elkészítettek 100 dalt amelyből aztán kiválogattak 10-t ami lemezre került(esetünkben azért nem ilyen durva az arány 🙂 ) .Természetesen mi is úgy érezzük nagyon ideje lenne friss zenékkel betámadni a dalainkra fogékony közönséget de nem mindenáron. Ha csinálunk valamit akkor olyat akarunk ami méltó a nevünkhöz és kellőképpen kitűnik a többi magyar előadó munkái közül.

Beláttuk azt is illetve mi eddig is tudtuk hogy megfelelő menedzsment nélkül bármit is csinálunk az nem lesz elég, így tárgyalásokat folytatunk több emberrel aki felvállalná és profin kivitelezné az ilyen jellegű tevékenységet , keressük azt a magas kvalitású szövegírót is aki megfelelő magyar szövegeket tudna írni hiszen azon már nem akarunk változtatni hogy mi alapjában véve feldolgozásokat csinálunk.

Összegezve : dolgozunk az új Albumon de konkrét időpontot még egy jó darabig nem tudunk mondani , bár gyakorlatilag az anyag terve már majdnem összeállt azt sem szeretnénk elárulni milyen dalok lesznek feldolgozva, elég legyen annyi hogy jó szokásunk szerint lesznek rajta magyar és külföldi előadók szerzeményei is 🙂

Megpróbálunk kicsit több fellépést is bevállalni mert mint tudható nagyon megválogatjuk hova és mikor megyünk el fellépni , azt viszont ígérhetem hogy amint készülnek el új dalok párat belecsempészünk majd a műsorba is és valószínűleg fellépéseken lesz először hallgatható.

Amint lesznek új hírek vagy fejlemények itt és a facebookon tudatjuk.